Патентный поверенный Украины Колосов Александр

Патентний повірений України Олександр Колосов прийняв участь як член журі у Всеукраїнському конкурсі «INTEL-Техно Україна-2015», що проводився для виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки.

17.10.2015, 21:00

Патентний повірений України Олександр Колосов прийняв участь як член журі секції «Інженерія-2» ІІ (очного) етапу Всеукраїнського конкурсу «INTEL-Техно Україна-2015», що проводився для виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки.
Конкурс відбувався 14-15 жовтня 2015р. на базі Будинку культури Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Участь в конкурсі прийняли учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та учні (вихованці) професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів України та країн Близького зарубіжжя, яким станом на 1 травня 2016 року не виповниться 20 років. Конкурс “Intel-Техно Україна” проводився за категоріями: математика; фізика та астрономія; інженерія; енергетика; робототехніка і інтелектуальні машини; комп’ютерні науки. За результатами суперфіналу конкурсу були відібрані 5 проектів.

перейти назад