Патентный поверенный Украины Колосов Александр

НОВОСТИ

1    2    3    4    5    »»

Стаття патентного повіреного України Олександра Колосова "Аспекти підвищення ефективності винахідницької та інноваційної діяльності технічних вишів України»

06.03.2018

Видавничий центр «ЛОГОС УКРАЇНА» за підтримки Національної академії наук України та Державної служби інтелектуальної власності України видав довідково-іміджеве видання репрезентаторів і популяризаторів винахідницької галузі України як такої, що заслуговує на належну увагу і вітчизняної, і світової спільнот: "Винахідники України — еліта держави. Винаходи та інновації" (книга п’ята). У цьому виданні розміщено статтю професора кафедри ХПСМ, заслуженого винахідника України, патентного повіреного України д.т.н. Колосова О. Є. «Аспекти підвищення ефективності винахідницької та інноваційної діяльності технічних вишів України».
Полный текст статьи можно прочесть в разделе «Публикации» под №38.

Нагорода патентному повіреному України Олександру Колосову від Академії наук вищої освіти України

07.10.2017

Академік Академії наук вищої освіти України (АНВОУ), патентний повірений України Олександр Колосов за значні досягнення в науково-педагогічній діяльності, активну участь в діяльності АНВОУ в урочистій обстановці був нагороджений медаллю Ярослава Мудрого (за №17, Протокол рішення Президії АНВОУ №97 від 21.09.2017).

Відзначення патентного повіреного України Олександра Колосова з нагоди Дня винахідника і раціоналізатора України-2017

07.10.2017

З нагоди відзначення Дня винахідника і раціоналізатора України-2017, а також за значний вклад у розбудову справи винахідництва в Україні, патентний повірений України Олександр Колосов був нагороджений Грамотою Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" (Укрпатент).

У журналі «Інтелектуальна власність в Україні» (№4 за 2017р.) надрукована стаття патентного повіреного України Олександра Колосова "Про визнання недійсним патенту України на корисну модель".

14.05.2017

У журналі «Інтелектуальна власність в Україні» (№4 за 2017р.) надрукована стаття патентного повіреного України Олександра Колосова «Про визнання недійсним патенту України на корисну модель».
В статье проанализированы особенности процедуры признания недействительным патента Украины на полезную модель на примере устройства. Показано, что практически любая полезная модель, за отдельными исключениями, может быть признана не соответствующей условиям ее патентоспособности вследствие отсутствия процедуры ее квалификационной экспертизы.
Полный текст статьи можно прочесть в разделе «Публикации» под №37.

У журналі "Винахідник і раціоналізатор" (№1, 2017) опубліковано інтерв'ю із заслуженим винахідником України Олександром Колосовим.

10.04.2017

У журналі "Винахідник і раціоналізатор" (№1, 2017) під рубрикою «Визнання за винахідницьку працю» опубліковано інтерв'ю із заслуженим винахідником України Олександром Колосовим.
Повний текст интерв'ю можна прочитати в розділі «Публікації» під №36.

Заслужена державна нагорода за винахідницьку працю патентного повіреного України Олександра Колосова.

22.01.2017

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №10/2017 від 21 січня 2017 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України».
За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, справу консолідації українського суспільства, багаторічну сумлінну працю п о с т а н о в л я ю:
Присвоїти почесне звання "Заслужений винахідник України" КОЛОСОВУ Олександру Євгеновичу - доцентові кафедри Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут".
Президент України П.ПОРОШЕНКО
Інформацию про подію можна знайти за посиланням: http://www.president.gov.ua/documents/102017-21114.

Біографія патентного повіреного України Олександра Колосова опублікована у міжнародній біографічній енциклопедії видатних діячів науки, освіти, мистецтва, управління та бізнесу з усього світу «Who's Who in the World» (США) у виданні №33 за 2016р.

09.06.2016

Біографія патентного повіреного України Колосова О.Є. опублікована у міжнародній біографічній енциклопедії видатних діячів науки, освіти, мистецтва, управління та бізнесу з усього світу «Who's Who in the World» (США) у виданні №33 за 2016р.
Включення біографій в цій енциклопедії обмежується тими особами, які продемонстрували видатні досягнення в своїх областях діяльності і які, таким чином, внесли значний вклад в покращення сучасного суспільства.

Независимые международные эксперты «Acquisition International Global Media» отметили патентого поверенного Украины Александра Колосова в номинации «Best Patent Attorney 2016 - Ukraine & Recognised Leaders in IPO Patent Audits – Ukraine»

21.05.2016

Acquisition International (AI) Global Media - это международный британский ежемесячный журнал, который информирует, влияет и формирует глобальное корпоративное общение за счет сочетания высокого качества редакционных, всеобъемлющих исследований и всемирной специализированной сети высококвалифицированных советников, экспертов и участников.
Награды в области интеллектуальной собственности (Intellectual Property Awards), в частности, «Лучший патентный поверенный 2016 - УКРАИНА И Признанные лидеры патентного аудита объектов интеллектуальной собственности - УКРАИНА», были созданы, чтобы признать ведущих специалистов по интеллектуальной собственности для всей отрасли.
Третий год эта программа наград предлагает уникальный ресурс с подробным описанием основных игроков в этой отрасли для тех потребителей, кто ищет услуги поддержки интеллектуальной собственности.
Голосование для выявления победителей в номинациях проводится независимыми международными экспертами из разных стран.
Информацию о событии можно найти по ссылке: http://www.acquisition-intl.com/2016-patent-attorney-of-ukraine-oleksandr-kolosov.

Патентний повірений України Олександр Колосов прийняв участь у двох міжнародних спеціалізованих виставках.

21.05.2016

З 29 по 31 березня 2016р. у Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський проспект, 15) пройшли: Міжнародна спеціалізована виставка «Металообробка. Інструмент. Пластмаса - 2016» і ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Київський Технічний Ярмарок - 2016». На цих виставках від НТУУ «КПІ» була, зокрема, представлена наукова розробка за співавторства Колосова О.Є. під назвою: «Інноваційна склобазальтопластикова тара для пакування, зберігання та транспортування боєприпасів».
Інформацію про подію можна знайти у газеті «Київський політехнік» (четверта сторінка) під назвою «Розробки НТУУ «КПІ» на міжнародних виставках» за посиланням: files/1616.pdf.

З нагоди 16-ї річниці Всесвітнього Дня інтелектуальної власності адміністрація НТУУ "КПІ" відзначила найбільш активних працівників у сфері інтелектуальної власності і права.

26.04.2016

З нагоди 16-ї річниці Всесвітнього Дня інтелектуальної власності адміністрація НТУУ "КПІ" відзначила найбільш активних працівників у сфері інтелектуальної власності і права. 26 квітня 2016р. в урочистій обстановці за вагомий внесок у зміцнення міжнародного та державного авторитету НТУУ "КПІ" у сфері інтелектуальної власності і права був нагороджений грамотою проректора з наукової роботи університету патентний повірений України, д.т.н., професор кафедри ХПСМ Олександр Колосов.